Eesti töökaim mees kukkus päikselõõsas kokku (1)

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
KÕIK JUHTUS JALAPEALT: Ühel hetkel leidis Raimond Ellik end lihtsalt maas lamamas ja oligi kõik.
KÕIK JUHTUS JALAPEALT: Ühel hetkel leidis Raimond Ellik end lihtsalt maas lamamas ja oligi kõik. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Eile Upal peetud vissinäitusel Saarte Viss vedas alt Eesti töökaimaks meheks tittuleeritud Raimond Elliku tervis, kui ta lehma esitledes minestas.

“Higistasin liiga palju ja vedelikupuudus hakkas mõjuma,” ütles vissivõistluselt kiirabiga haiglasse tervisekontrolli toimetatud Ellik, kel enda sõnul läks meelest võistlusele veepudel kaasa võtta.

Enne kokkuvarisemist põllumees enda kinnitusel mingit halba enesetunnet ei kogenud. Tagantjärele hinnates leidis Raimond, et viimase põntsu pani noorte klassis kolmanda koha võitnud Prantsuse punasekirju Melli, kelle kantseldamine mehelt üleliia energiat võttis ja higi sorinal jooksma pani. “See lehm kurnas mind ära, ta oli kuidagi kangust täis, prantslased on kanged.” 

Ellik möönis, et viimastel päevadel on tal mitmed kohustused kokku langenud, sest lisaks tavapärastele toimetustele laudas tuli vastu võtta poegimisi ja treenida loomi vissivõistluseks. Piimatootja sõnul oli ta mitu ööd järjest magamata. “Pingutus on olnud kõva,” tunnistas Ellik.

Eile pärastlõunal kella nelja paiku Kuressaare haiglast Saarte Häälega telefonitsi vesteldes kinnitas Ellik, et tunneb end normaalselt ja loodab lüpsiajaks haigemajast välja saada. “Ega see ei ole mingi traagika. Ma ei viska püssi nii kergelt põõsa,” lausus ta. Paraku ei muutu keegi nooremaks ja millalgi tuleb hakata hoogu maha võtma ka üliinimliku töövõime poolest tuntud Raimond Ellikul. “Eks ma muidugi pean natuke tagasi tõmbuma, aga ma ei kujuta ette seda praegu,” sõnas Ellik.

Tema vissivõistlusel osalenud kolm looma viis traktorist lüpsiks ilusasti koju tagasi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles