PERSOON: Tanel Ting – saarlane uues Hollywoodi filmis

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
ÕIGES KOHAS: Tanel Ting teadis juba koolis õppides, et vägev oleks töötada Kuressaare Linnateatris.
ÕIGES KOHAS: Tanel Ting teadis juba koolis õppides, et vägev oleks töötada Kuressaare Linnateatris. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuigi Tanel Tingi nime taha saab kirjutada näitleja, tantsija, lavastaja ja pedagoog, on ta valmis olema kasvõi lavatööline, et olla sündmuste keskel. Üles astub noor mees ka parasjagu Tallinnas vändatavas Hollywoodi tipprežissööri Christopher Nolani filmis.

Tanel on näitlejana lavale astunud Kuressaare ja Rakvere teatris, Ugalas ning Nukuteatris, teinud rolle erinevates projektides, osalenud raadiokuuldemängus, lugenud reklaame ja esinenud tantsijana. Aga tema viimaste aastate eelistus kaldub filmimaailma poole.

"Filmis paneks end igal juhul kohe proovile erinevates rollides ja mitte ainult näitlejana," tunnistab Tanel Ting. "Kogesin seda Christopher Nolani filmi tegemisel oma etteasteid oodates. Minu jaoks tundus seal iga inimene huvitava ja särava isiksusena. Oli lahe kogeda, kuidas nad suhtlesid ning isegi kõige tähtsamad ninad tulid juurde ja tänasid. Ma oleks isegi kostümeerija või läheks kasvõi lavakoristajaks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles