ÜLESKUTSE: Tulge Leedrisse suve ja võlukunsti nautima!

Saarte Hääl
Copy
Leedri külavanem Indrek Tiitson koos abikaasa Jaanikaga.
Leedri külavanem Indrek Tiitson koos abikaasa Jaanikaga. Foto: Reet Viira

Möödunud aasta 30. detsembril lahkus meie hulgast Leedri küla poiss Fred Erik Kuivjõgi. Paljud mäletavad teda ilmselt tänu heategevuskampaaniale, millega koguti paar aastat tagasi raha Lümanda koolimajja trepironimistõstuki ostuks. Usun, et kõik me mäletame Fredit kui eriliselt päikeselist, säravat, rõõmsat ja heatahtlikku poissi.

Fredi oli ajaloo kõrval ka suur müstika ja mustkunstifänn. Seetõttu tahtsime Leedri küla poolt korraldada tema mälestuseks ühe vinge mustkunstietenduse. Meile tulebki 14. juulil ehk juba sel pühapäeval kell 12 külla tuntud eesti mustkunstnik Meelis Kubo, kes annab pooletunnise etenduse ning viib seejärel lastele läbi erinevaid võlukunsti töötube. Fredi mälestuseks katsume puhuda taevaaluse seebimulle täis.

Üritus on osalejatele tasuta, kogu ligi 1000-eurose eelarve katavad Saaremaa vallavalitsuse toetus ning Leedri küla elanike tehtud annetused. Kes soovib, võib teha veel annetusi Leedri Küla Seltsi arvele (lisainfo www.leedri.ee). Sularaha tasub aga kaasa võtta väikese kohviku jaoks, kus külainimestega pakume laste suviseid lemmiktoite.

Info ürituse kohta leiab ka Facebookist. Ootame kõiki peresid Leedrisse külla suve ja võlukunsti nautima!

Jaanika Tiitson

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles