Raiekivi säärel toimub augustis trennifestival

Karoliina Tammel
Copy
VERVE TREENING: Vasakult Maret Kivi, Marit Berendson ja Kaarel Valgma.
VERVE TREENING: Vasakult Maret Kivi, Marit Berendson ja Kaarel Valgma. Foto: Pilleli Läets

4. augustil õhtul viivad Saaremaa treenerid Raiekivi säärel läbi kolm erinevat treeningut, mis kulmineeruvad päikeseloojanguga. 

“Minu kauaaegne unistus on Kuressaares trennifestival korraldada ja kuna mu väga hea sõbranna on kogenud projektijuht, siis mõtlesimegi, et ühendame jõud ja teeme üheskoos midagi ägedat ära,” rääkis ürituse korraldaja ja Spordikomitee treener Marit Berendson. 

Üritust korraldab MTÜ MindMove, mille eesotsas on Marit Berendson ja Karit Jõgi.

Berendson annab kehale ja meelele suunatud verve treeningut, mis virgutab, parandab painduvust ja tõstab lihastoonust. Hiit-treener Marlen Heldemeel viib läbi kõrge intensiivsusega intervalltreeningut. GraceFiti looja ja treeneri Shalini Mody käe all saab õhtu lõppedes painutada, lõdvestada ja mediteerida. 

Korraldajaid inspireeris festivali organiseerimisel Saaremaa loodus, eriti see, et Kuressaare asub merele lähedal. “Igale heale üritusele on lisatud mingi eriline noot, mis teeb ta teistest silmapaistvamaks, meie kasutame ära imelist Raiekivi säärt päikeseloojanguga,” sõnas Berendson.

Raiekivi säärele on sel augustikuu õhtul oodatud nii noored kui vanad, naised ja mehed, trennihaid ja algajad. Trennifestivalil saab nautida värskes õhus liikumist, head muusikat, loojuvat päikest ja meretuult. Ürituse lisainfo leiab Spordikomitee Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles