Terje Nepper omandas Castello restorani

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Terje Nepper.
Terje Nepper. Foto: Maanus Masing

Nelja aasta eest Kuressaare kesklinnas uksed avanud itaaliapärane restoran Castello vahetas omanikku. Restorani ühes kinnistuga aadressil Lossi 11, millel restoran asub, ostis ära Arensburgi hotelli juhatuse liige Terje Nepper.

Nepper rääkis Saarte Häälele, et restorani endine omanik Vello Laanemets soovis naasta Pärnusse ja tegi talle müügipakkumise. “Läbirääkimised toimusid juba pikemat aega, kuid eile (esmaspäeval – toim) toimuski tehing,” kinnitas Terje Nepper.

Restorani töötajaskonna ega klientide jaoks ei tähenda omanikuvahetus suurt midagi. Nepperi kinnitusel jätkab Castello restoran samade inimestega ja sama kontseptsiooniga, lihtsalt teise omanikfirma nime all. “Ei näe põhjust seal lähiajal midagi muuta, kõik toimib ja meeskond on suurepärane,” kiitis Terje Nepper.

Itaaliapärane restoran Castello avas uksed 2015. aasta kevadel. Toonane üks restorani omanikest Aive Laanemets rääkis siis Saarte Häälele, et restoran sai oma nime vormiliselt nii selle järgi, et asutakse Lossi tänaval – castello on itaalia keeles loss – kui sisuliselt sellest lähtudes, et seal pakutakse itaaliapäraseid toite.

Hoones on varem asunud võõrastemaja Kuldoda, samas hoones paiknes kunagi ka Hansapanga Kuressaare kontor ning majas on olnud veel ka kauplus ja Ülikooli apteek.

Sama rea peal Lossi tänaval asuvad ka Terje Nepperi juhitav Arensburgi butiikhotell, talle kuuluv kohvik Classic ning otse üle tänava viimase vastas ka Arensburgi Meedla Koda ühes külalistemajaga. Selle taga omakorda on Linnahotell, mis samuti kuulub Terje Nepperi ettevõttele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles