LUGEJA KIRI: Kallemäe kooli suvepäevad tõid kokku kümneid noori

Copy
Lapsed. Foto on illustratiivne.
Lapsed. Foto on illustratiivne. Foto: unsplash.com

22.–26. juulini toimunud Kallemäe intellektipuudega laste suvepäevadel osales 34 last ja noort Saare- ja Muhumaalt. Üritus on muutunud osalejate seas nii populaarseks, et kurvastuseks pidime sel aastal mõnele soovijale ära ütlema.

Traditsiooniks on saanud suvepäevade alguse ja lõpu grilliõhtud koos mängudega. Külas käisid Meelis Juhandi politseist ja Anneli Meisterson noortekeskusest. Viimasel õhtul käis lastega mängimas Minion ning tunnikese mängis ja vestles suvepäevalistega president Kersti Kaljulaid. President ütles hiljem, et kohtus suvepäevadel paljude toredate laste ja noortega, kes nautisid suvist koosolemise ja tegutsemise võimalust.

Väljasõidupäeval käisime Järvel ujumas. Edasi kulges teekond Maret Jalaka tallu, kus lapsed said teha tutvust talus olevate loomadega. Väljasõidu lõpetas elamuskeskuse Thule Koda kino külastus. Kolmapäeval istusime taas bussi, et alustada teekonda Lottemaale. Lottemaast olid eriti vaimustunud väiksemad suvepäevalised, kuid tegevusi ja avastamist jagus ka suurematele.

Et kõik need ettevõtmised toimuda said, tänavad korraldajad Lembi Ratas, Maile Laipaik, Lauri Ratas ja Kristella Andres haridus- ja teadusministeeriumit, Saaremaa valda, Monika Sarapuud, Muhu valda, vabariigi presidenti proua Kersti Kaljulaidi, Saaremaa Rotary klubi, MTÜd Meelespea, Aive Laanemetsa, Raul Maripuud, Saaremaa Seakasvatus OÜd, Margus Õunpuud, Saaremaa Lihatööstus OÜd, Marek Rauda, Saaremaa Delifood OÜd, Thule Koda, Kuressaare noortekeskust, Meelis Juhandit, Anneli Meistersoni, Minioni, Taivi ja Raivo Paomeest. Kõigi nende inimestega oli hea ja lihtne suhelda. Nad suhtusid meie ettevõtmisse sooja südamega ja avatud meelega. 

Laste nimel veelkord suur tänu kõigile, kes meid toetasid. Sest vaadates laste säravaid silmi ja tegutsemislusti selle suvise nädala jooksul oleme korraldajate ja suvepäevalistega veendunud, et üritus peab korduma ka järgnevatel aastatel. See ühiselt veedetud suvine nädal annab meile kõigile energiat terveks pikaks talveks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles