Levira näitab Orissaare spordihallist otsepilti

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Tehisintellektiga kaamera.
Tehisintellektiga kaamera. Foto: Levira

MTÜ Orissaare Sport alustas koostööd Leviraga, kes teeb tehisintellektiga kaamerate abil sealsest spordihallist ülekandeid. Otsepilt on nähtav Levira voogedastusteenuse vahendusel.

MTÜ Orissaare Sport sõlmis Leviraga uueks hooajaks kokkuleppe, mille kohaselt edastatakse veebi kaudu spordihallis toimuvaid turniire, kasutades automatiseeritud veebitootmist Levira tehisintellektiga kaamerate vahendusel. 27.–29. septembrini toimuvad Orissaare spordihoones Balti korvpalliliiga mängud.

„Salvestuste ja otseülekannete vahendusel on meil veel üks lisa võimalus kajastada ja populariseerida sporditegevust kogu piirkonnas ja teha meie sündmused kättesaadavamaks ka nendele huvilistele kellel pole võimalik reaalajas saalis viibida. Peale selle on tehisintellekt kaamerate paigaldamine suurepärane lahendus, millega kaasajastada spordikompleksi, muutes saali ka atraktiivsemaks suurürituste korraldajatele,“ ütles MTÜ Orissaare Sport spordijuht Andla Rüütel pressiteate vahendusel.

Sarnaselt Orissaarele on Leviral leping MTÜga Korvpalliklubi Viimsi, kelle koduplatsil Karulaugu areenal peeti kontrollmängud 20.–21. septembril. Ülekanded hakkavad toimuma ka Eesti Maaülikooli Spordiklubi ja Rapla Sadolini spordihoonetest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles