Vald koondab Leisis heakorratöötajaid

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
Leisi kalmistu
Leisi kalmistu Foto: register.muinas.ee

Saaremaa valla kommunaalettevõte Saaremaa Haldus vähendab järgmise aasta 1. jaanuarist Leisi osavalla töötajate arvu.

Seoses vajadusega Leisi piirkonna heakorratöid ümber korraldada kaotab töö kaks Leisi piirkonna haldustöötajat, samuti kaotavad töö kaks kalmistuvahti, kellest üks oli ametis poole kohaga ja teine kolmveerand kohaga. Samas luuakse Leisi juurde üks kalmistute haldusspetsialisti töökoht. See spetsialist hakkab haldama Leisi piirkonnas kolme kalmistut ning lööb lisaks kaasa heakorra tagamisel Leisi piirkonnas. Haldusspetsialisti leidmiseks korraldatakse aasta lõpus avalik konkurss, kus on võimalik konkureerida ka neil, kes uuest aastast oma töökoha kaotavad.

Saaremaa Halduse juhataja Ainer Tiitson ütles, et Leisi piirkonnas tekkis vajadus ümberkorraldusteks ühelt poolt seoses töömahu vähenemisega ja teisalt seoses vajadusega üle vaadata praegune töökorraldus, mis on kehtinud Leisi kommunaalameti aegadest. 

"Efektiivseks toimimiseks leidsime, et suudame meile pandud ülesanded järgmisel aastal lahendada vähema personaliga ning seega ka kokku hoida maksumaksja raha," lausus Tiitson. Kuhu vabanev raha suunata, on juba Saaremaa vallavalitsuse otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles