Torgu teenuskeskuse juht lahkub ametist

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Marite Ringas
Marite Ringas Foto: Saarte Hääl

Kahe aasta eest üllatuskandidaadina Torgu teenuskeskuse juhiks kinnitatud Marite Ringas sellel ametikohal enam ei jätka.

Ebakõla tuli avalikuks läinud kuul, kui kooskäinud Torgu osavallakogus tuli välja, et inimesed on Torgus jagunenud kahte leeri. Osa pooldab teenuskeskuse juhatajat, teised mitte.

Päevakorrapunkti lõpetuseks otsustas osavallakogu teha Saaremaa vallavalitsusele ettepaneku teenuskeskuse juhataja väljavahetamiseks.

Värskes Torgu Teatajas pöördub Marite Ringas Torgu elanike poole. Ta avaldab tänu neile, kes uskusid, et kaugemalt tulnu võib piirkonna ellu veidikenegi värskeid tuuli tuua. 

"Kahjuks on asi nii, et sõrulaseks ei ole mind siiani vastu võetud, sõrulaseks peab sündima," märgib ta. "Olen südamest tahtnud siin olla, jagada endast parimat ning mõista toimivaid kohalikke tavasid ja inimesi. Siiski ainuüksi tahtmisest on vähe…"

Pöördumise lõpetuseks soovib ta kõigile jõudu, rõõmu, loovust ja kirega pühendumist, hoolivust, head koosolemist ja toimimist kogukonnana.

Saaremaa vallavalitsus kuulutas eile välja ka konkursi uue juhataja leidmiseks teenuskeskusele. Kandideerimisdokumente ootab vallavalitsus kuni 6. jaanuarini.

2017. aastal, kui Marite Ringas ühehäälselt teenuskeskuse juhatajaks kinnitati, märkis osavallakogu etteotsa valitud Kaupo Vipp, et kandidaadiks esitatakse sinnamaani Torgu vallavanema ametis olnud Tiit Põld.

"Kuid tuli täiesti uus inimene ja ootused on kõrged," tõdes Vipp toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles