Tänak ja Järveoja annetasid vähihaigete laste toetuseks 19 000 eurot

Saarte Hääl
Copy
Tunamullu võitlesid autospordisõbrad Ott Tänaku nimel ja Tänak lahkus galalt võidumehena. Järgmistel aastatel, kui võitu pole enam tulnud, kostub kummardajate leerist aga hädakisa. 
Tunamullu võitlesid autospordisõbrad Ott Tänaku nimel ja Tänak lahkus galalt võidumehena. Järgmistel aastatel, kui võitu pole enam tulnud, kostub kummardajate leerist aga hädakisa. Foto: Konstantin Sednev

Tänavused autoralli maailmameistrid Ott Tänak ja Martin Järveoja otsustasid neile Eesti Olümpiakomitee (EOK) poolt määratud 19 000 euro suuruse preemia annetada Vähihaigete Laste Vanemate Liidule.

"Mis saaks olla veel olulisem, kui pere ja sõbrad ning ma loodan, et leiate neil pühadel selle aja, et olla koos oma lähedastega. Meil siin Eestis on palju ka neid lapsi, kes ei saa tervislikel põhjustel traditsiooniliselt oma pere keskel jõule nautida. Seetõttu olemegi koos Martiniga otsustanud anda edasi meile määratud preemia heategevuseks ning loodame, et see toob abivajajatele rõõmu ja tuge," sõnas Ott Tänak Instagrami videotervituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles