Edda Pauksoni AASTAHOROSKOOP 2020

Saarte Hääl
Copy
Tähtkujud.
Tähtkujud. Foto: SH

Vaata, mida toob aasta 2020?

Jäär
Jäär Foto: SH

Jäär

Jäära tähelepanu keskmes on sel aastal töö ja karjäär. Samas on tegemist äärmiselt aktiivse aastaga. Teil on hea võimalus end teostada ja püstitatud eesmärgi poole rühkida. Paratamatult tuleb esialgseid plaane vahel korrigeerida. Tunnete ka ise, et töö on muutunud rutiinseks. Võimalik, et kaotate senise teenistuse ja olete sunnitud otsima uusi võimalusi. Vajadusel võite juurde õppida uue eriala või täiendada end muul moel. Teie pingutused ei jää asjatuks: tõenäoliselt leiate aasta jooksul endale huvitava ja tasuva töökoha. Võite saada ootamatu pakkumise, millest tuleks pikema kõhkluseta kinni haarata. Valikuvõimalusi jätkub, olge vaid õigel ajal õiges kohas ja valmis tegutsema. Kohavalikul võivad tekkida ka vääritimõistmised ning pole välistatud, et saate kogeda keelepeksu ja kadedust inimestelt, keda olete seni sõbraks pidanud.

Rahaline seis on muutlik. Te ei oska sel aastal oma rahaasju korraldada. Kipute vahel mõtlematult raiskama ja teinekord põhjusetult koonerdama. Samas võib teile ootamatult tulla sisse ka suurem summa, olgu siis ärist või hoopis lotovõidu näol. Igal juhul on mõistlik kulutused kontrolli all hoida.

Kodustega saate hästi läbi ja ka nemad mõistavad teid. Võite tahta esivanemate vanavara taas ausse tõsta või päranduseks saadud talukohta korda teha. Seda muidugi siis, kui teil töö kõrvalt piisavalt aega jääb. Võimalik, et soetate sel aastal kinnisvara, see võib aga tekitada pingeid lähisugulastega.

Suhted elukaaslasega on rahulikud ja kindlad, leidub nii kirge kui ka romantikat. Kõike, mis teeb kooselu nauditavaks, suudate pakkuda ka oma partnerile. Kallimalt vastusaadud armurõõmud ületavad kõige julgemadki ootused. Kui olete üksik, võib saatus teile naeratada, viies teid kokku kaaslasega, seda eriti oktoobris või novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles