Visit Saaremaa juht Margit Kõrvits lahkub ametist

Saarte Hääl
Copy
Arutelu  ajendab korraldama Visit Saaremaa senise juhi Margit Kõrvitsa ametist lahkumine 1. märtsist.
Arutelu ajendab korraldama Visit Saaremaa senise juhi Margit Kõrvitsa ametist lahkumine 1. märtsist. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

MTÜ Visit Saaremaa juhatuse liige Margit Kõrvits esitas avalduse 1. märtsist ametist lahkumiseks. Kõrvits selgitas, et soovib tagasi pöörduda eraettevõtlusse, ent jääb jätkuvalt Saaremaaga seotuks.

"Visit Saaremaa on kahe aastaga suutnud sulatada jääd erinevate instantside ja huvigruppide vahel ning seda nii kohalikul kui ka üle-eestilisel tasandil. Meil on väljakujunenud identiteet, nägemus ja strateegia," avaldas Kõrvits heameelt, lisades, et koostöö Saaremaa valla ja ettevõtjatega on sujunud. "Tänan kõiki sooja toetuse eest ning luban, et jätan endast maha professionaalse ja võimeka meeskonna, kes loodut edasi kannab."

Abivallavanem Kristiina Maripuu sõnas, et kuna lahkumisavaldus on esitatud aegsasti, võimaldab see kõigil osapooltel muudatusega kohaneda. "Margit on väga hea koostööpartner ning tema juhtimisel on ette võetud ja ellu viidud hulgaliselt Saaremaad kui sihtkohta tutvustavaid tegevusi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles