Sulgpallur Getter Saar Euroopa karikaetapil veerandfinaalis

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Möödunud aastal Gibraltaril toimunud Saarte mängudel võitis Getter Saar üksikmängus Saaremaale kuldmedali.
Möödunud aastal Gibraltaril toimunud Saarte mängudel võitis Getter Saar üksikmängus Saaremaale kuldmedali. Foto: Alver Kivi/saaremaasport.ee

Nädalavahetusel Tallinnas toimunud sulgpalli Euroopa karikaetapil Yonex Estonian Internation, kus osalesid sportlased 38 riigist, jõudis Getter Saar naiste üksikmängus veerandfinaali.

Soomes elav ja töötav ning Gibraltaril toimunud Saarte mängudel Saaremaale üksikmängus kuldmedali toonud Getter Saar võitis turniiri avamängus Hiina Taipei esindajat Hsieh Hsin Yu´d 21 : 19 ja 21 : 11. Teises ringis tuli võit India esindaja Joshi Prashi üle tasavägises mängus 16 : 21, 21 : 19, 21 : 18.

Esimest korda kodupubliku ees kaheksa parima sekka jõudnud Getter Saar ütles, et kahes esimeses mängus näitas ta head taset ja nende mängudega on ta väga rahul. “Esimese mängu mängisin väga hästi,” lausus ta. “Teises mängus esimene geim ei õnnestunud, aga teises ja kolmandas läks paremini ning võit tuli mulle.”

Veerandfinaalis pidi ta tunnistama Ukraina sulgpalluri Maria Ulitina 21 : 14, 21 : 18 paremust. “Mäng oli minu jaoks pettumus, kuna mul olid head võimalused teda võita ja pääseda poolfinaali,” märkis Getter Saar.

“Mängus oli näha, et ukrainlasel olid selg ja põlv valusad ning näha oli ka väsimust. Oleksin pidanud olema kannatlikum, kuna mul endal oli veel jaksu mängida. Tegin palju lihtvigu ja andsin sellega vastasele punkte. Sellepärast oli viimane mäng ka pettumus. Aga kokkuvõttes jään võistlusega kindlasti rahule.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles