Lastekaitsetööd asub juhtima Anneli Tõru

Saarte Hääl
Copy
Anneli Tõru peab üheks olulisemaks asjaks oma uues ametis meeskonna toetamist. Tema sõnul on see oluline, et lastekaitsetöötajail säiliks töötahe ja töörõõm.
Anneli Tõru peab üheks olulisemaks asjaks oma uues ametis meeskonna toetamist. Tema sõnul on see oluline, et lastekaitsetöötajail säiliks töötahe ja töörõõm. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa valla lastekaitseteenistust hakkab 21. jaanuarist juhtima Anneli Tõru.

“Minu eesmärk on see, et meie lastekaitseteenistus tegutseks ühtse ja tugeva meeskonnana, kes teeb oma tööd professionaalselt ja rõõmuga,” ütles Tõru Saarte Häälele. “Praegu on nad sinnapoole teel ja mina tahan anda sellesse oma panuse, et see tõesti niimoodi läheks. Samuti soovin, et abi vajavad lapsed ja nende pered saaksid võimalikult palju teenuseid kohapeal, mandrile minemata.”

Tõru peab üheks olulisemaks asjaks oma uues ametis meeskonna toetamist. Tema sõnul on see oluline, et lastekaitsetöötajail säiliks töötahe ja töörõõm. “Lastekaitse valdkond on väga lai ja emotsionaalselt raske,” tõdes Tõru. Samuti peab ta oluliseks koostööd Saaremaa laste ja perede tugikeskusega.

Vallavalitsuse sotsiaalteenistuse juhataja Mare Naaberi hinnangul oli kõigil neljal kandidaadil töös laste ja peredega väga suur pädevus. Tema sõnul rääkis Anneli Tõru kasuks lisaks suurele töökogemusele sotsiaalvaldkonnas tema juhtimisoskus ning lai võrgustikutöö kogemus nii Saare maakonnas kui ka mujal Eestis.

Tõru töötas viimati nii sotsiaalkindlustusameti lasteabi telefoniteenuse konsultandi kui ka Kuressaare ametikooli sotsiaaltöö ja iluteeninduse õppesuuna kutseõpetajana tegevusjuhendaja, hooldustöötaja ja lapsehoidja erialal.

Seitse aastat on Anneli Tõru töötanud Saare maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja asetäitjana (2010–2017). Samuti on ta töötanud Kuressaare linnavalitsuses sotsiaalhoolekande spetsialistina. Tõru on õppinud Tartu ülikooli Pärnu kolledžis sotsiaaltöö korraldust ja praegu lõpetab ta sama kõrgkooli magistriõppes teenuste disaini ja juhtimise alal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles