Lapsehoidjaotsingud – luhtuma määratud?

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
SÕBRANNA AITAB: Pisikesele Emmale meeldib hoidjatädi Triinu (vasakul) väga, kinnitab Emma ema Kristel. Beebi meelt püüab lahutada ka Triinu koerake Roxy.
SÕBRANNA AITAB: Pisikesele Emmale meeldib hoidjatädi Triinu (vasakul) väga, kinnitab Emma ema Kristel. Beebi meelt püüab lahutada ka Triinu koerake Roxy. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kui pisipõnnile on tarvis hoidjat, vanavanemad ja tädid käivad aga tööl, elavad kaugel või neid polegi, kust siis murele lahendus leida?

Mida teha, kui mudilane lasteaias (veel) ei käi, ent vaja on kedagi, kes aeg-ajalt tema eest hoolitseks, kui vanematel muud tegemist. Kes tuleks appi ka õhtuks või nädalavahetuseks? Kes pisipoisi või -plika lasteaeda viib ja sealt ära toob, kui ema ja isa peavad töötama vahetustega, graafiku järgi. Milline tänapäeva lasteaed on avatud juba viiest-kuuest hommikul ja töötab hilisõhtul või lausa öösiti?

Lapsehoidja abi kuluks hädasti ära ka siis, kui põnn jääb haigeks, emal on aga tarvis kindlasti tööle minna. Paljud – kui mitte enamik – lasteaias käivatest poistest-tüdrukutest on ju ühtepuhku tõbised. Rütm "nädal lasteaias - kaks tõbisena kodus" tundub lausa paratamatus. Tõbist last lasteaeda viia ei saa, paratamatult peab ema või isa temaga koju jääma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles