21-aastane naine sai ämmalt ja ämma emalt peksa

Saarte Hääl
Copy
Vägivald. Foto on illustratiivne.
Vägivald. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter

Saaremaal alustati eelmisel nädalal kriminaalmenetlust, uurimaks tõika, et 21-aastasele naisele andsid peksa elukaaslase ema (57) ja vanaema (75).

Üks kriminaalasi algatati 31-aastase mehe suhtes, kes süstemaatiliselt ostab alaealistele alkoholi. Selline tegevus võib kaasa tuua kuni üheaastase vangistuse.

Kaks kriminaalasja algatati purjuspäi sõitmise pärast Lümanda kandis. Mõlemad juhid olid 55-aastased, üks sõitis mopeediga, teine sõiduautoga ja seejuures on teda ka varem sama kuriteo eest karistatud. Nüüd ootab meest ka suurem karistus, mis võib ulatuda kuni nelja-aastase reaalse vanglakaristuseni, selgitas Kuressaare politsei juhtivuurija Ahti Lepp.

Läinud nädalal sai politsei ka teate, et Sikassaare külas on detsembris varastatud septik. Tänaseks on politsei septikuvarga tuvastanud ja kahju on kannatanule hüvitatud. 

Alustatud väärteomenetlustest kuus on kiiruse ületamised. Üks juht eemaldati liiklusest, kuna oli rooli istunud alkoholi tarvitanuna. Lisaks puudus tal kehtiv juhtimisõigus.

Kuressaare kesklinnast varastati jalgratas, mis politseil õnnestus kätte saada. "Aitäh kannatajapoolele soojade sõnade eest politsei aadressil," märkis Ahti Lepp. 

Nädala jooksul registreeriti Kuressaare politseijaoskonnas kokku 113 teadet korrarikkumistest. Algatati seitse kriminaalmenetlust ja 19 väärteomenetlust. Kainenema toimetati nädala jooksul kaks inimest.

"Tahaksin inimestele meelde tuletada, et päevavalgust on endiselt vähe ja ilmad on vihmased ning teedel võib nähtavus olla kehv. Liiklejailt eeldavad sellised olud täit tähelepanu ja sobiliku sõidustiili valimist, et liikluses toimuvale vajadusel aegsasti reageerida," rõhutas Ahti Lepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles