Tegusate naiste klubi alustab uut hooaega

Saarte Hääl
Copy
Tänavuse programmi avab 6. veebruaril nõid Sirkka Muhumaalt.
Tänavuse programmi avab 6. veebruaril nõid Sirkka Muhumaalt. Foto: EVE NAABER

Neljandat aastat tegutsev ettevõtlike saare naiste klubi saab taas kokku veebruaris.

Ettevõtlike saare naiste klubi toob kokku enesearengule, uutele koostöövõimalustele, ideede, arvamuste ja kogemuste vahetamisele avatud naised. Klubi eesmärk on tõsta ettevõtlusteadlikkust – suurendab see ju omakorda naisettevõtjate hulka. 

Klubi üritused on mõeldud neile, kes juba tegutsevad ettevõtjana, kuid neilegi, kes  ettevõtlusega alles alustavad.

Seni on klubisse kuuluvad naised osalenud erinevaid pädevusi arendavatel koolitustel, kuulanud julgete ettevõtjate edu- ja komistuslugusid ning külastanud ettevõtjaid ka teistes maakondades.

Tänavuse programmi avab 6. veebruaril nõid Sirkka Muhumaalt. Kevade jooksul õpivad klubi naised Erika Kolbakovi käe all etiketti ning ammutavad inspiratsiooni kohalikelt ettevõtjatelt – fotograaf Pilleli Läetsalt ja siirupiemand Liisi Kuivjõgilt.

Klubisse kuuluv Rita Alt jagab oma kogemusi: “Ettevõtlike saare naiste klubi ühendab endas palju sellist, mis mulle rõõmu ja rahuldust pakub, arendab ning minu ettevõtlusele hoogu annab. Kuigi oleme klubis kõik väga erinevad, ühendab meid ettevõtlikkus, uue õppimine, kogemuste vahetamine ning naistele omane “elu paika panemine” kohvitassi taga. Mu maailmapilt on tohutult avardunud tänu põnevatele inimestele, kes klubiõhtutel esinemas käivad või keda oma reisidel Eesti eri paigus ise külastame. Olen väga tänulik, et meil on nii tore punt Saaremaa atsakaid naisi, eesotsas sütitava Tiiaga. Koos tekib selline sünergia, et pärast tegutsed ja toimetad mitu korda kiiremini ja efektiivsemalt.”

Neljandat aastat tegutsevasse klubisse kuulub praegu 35 ettevõtlikku naist, kes saavad kokku kuus-seitse korda aastas. 

Kohtade arv klubis on piiratud, klubisse astumine eeldab eelregistreerimist ja sümboolset liikmemaksu. Programmiga on võimalik tutvuda veebilehel www.sasak.ee.

Klubiõhtuid koordineerib Tiia Naagel: tiia@sasak.ee.

Ettevõtlike saare naiste klubi on suunatud ettevõtlusteadlikkuse arendamisele maakonnas SA Saare Arenduskeskus eestvedamisel. Klubi tegevust rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Maria Kallaste, sihtasutuse Saare Arenduskeskus projektijuht

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles