Alustab taas mentorklubi ettevõtjatele

Saarte Hääl
Copy
Lümanda teenuskeskuse juhataja Tiia Naagel.
Lümanda teenuskeskuse juhataja Tiia Naagel. Foto: Erakogu

Saare maakonna mentorklubi alustab uut hooaega, avades alustavale ettevõtjale uued arenguvõimalused. Klubis arutletakse ettevõtlusalastel teemadel, tõstatatakse probleeme ning otsitakse neile lahendusi koos koolitajate ja mentoritega.

Mentorprogramm on mõeldud 1–3 aastat tegutsenud ettevõtjatele, kes soovivad omandada uusi teadmisi, jagada kogemusi, laiendada kontaktvõrgustikku ja analüüsida koos kogenud tugiisikutega oma ettevõtte väljakutseid.

Mentorklubis saab osaleda kuni 12 mentiid ja 6 mentorit. Kogenud ettevõtjatest mentorid pakuvad mentiidele personaalset tuge ja inspiratsiooni ning jagavad oma kogemusi, et alustav ettevõtja saaks tõusta uuele tasemele.

2019. aastal osales klubis mentiina Mari-Liis Sink, kes leidis, et mentorklubi programm on üks ägedamaid, kus ta seni osalenud. "Esiteks on seal palju häid koolitusi ja kohti, kuhu muidu ei satuks," märkis ta. "Teiseks saab sealt nii mentorite kui mentiide seast omale nii palju uusi ning ägedaid tuttavaid-sõpru." Kolmas pluss oli Singi hinnangul ka see, et ideed, mida ta sealt kogus, olid suurepärased, ning tugi oma ettevõtte arendamiseks ja arenguks väga korralik. "Soovitan osa võtta, super kogemus!"

Aastaid tegutsenud klubi programm sisaldab mitmeid ühisüritusi, seminare, koolitusi ja õppereise. Mentorklubi 2020. aasta programmi üritused jäävad vahemikku 13. veebruar kuni 7. mai.

Mentorprogrammis osalemine on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud ning eeldab eelregistreerimist hiljemalt täna. Lisainfot programmi kohta leiab veebilehelt www.sasak.ee. Klubi koordinaator on Tiia Naagel.

Mentorklubi üritused on suunatud mentorliikumise arendamisele maakonnas SA Saare Arenduskeskus eestvedamisel. Mentorklubi rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles