Saaremaa noored sportlased rahvusvahelisel mitmevõistlusel edukad

Saarte Hääl
Copy
Hendrik Lillemets sai mitmevõistlusel pronksi.
Hendrik Lillemets sai mitmevõistlusel pronksi. Foto: Marko Mumm / EKJL

Lasnamäe kergejõustikuhallis toimunud rahvusvahelisel mitmevõistlusel tegid hea soorituse saarlased Hendrik Lillemets ja Johannes Treiel.

Lasnamäe kergejõustikuhallis toimunud rahvusvahelisel mitmevõistlusel selgitati välja ka Eesti meistrivõistluste medaliomanikud. U23 arvestuses sai pronksmedali Hendrik Lillemets, kes lõpetas võistluse üldarvestuse 15. kohaga. Seljavaluga rinda pistnud sportlane ise tulemusega kuigi rahul ei olnud, sest tema sõnul lubanuks vorm enamat.

“Esimene päev polnud ma ka kõige parem, selle pealt polegi see tõkkejooksus saadud null kõige suur probleem. Oleks esimene päev hästi välja tulnud, siis oleks ilmselt pettumus olnud suurem,” vahendas saaremaasport.ee Lillemetsa sõnu. “Sprint ei olnud tegelikult hea jooks ja ootasin palju enamat,” tunnistas ta. “Ka kuulitõukes olid tegelikult üleastutud katsed palju pikemad. Aga kui tervis võimaldab siis võistlen kahel järgmisel nädalavahetusel veel ja ilmselt kõrgushüppes.” 
Uued isiklikud rekordid sündisid Lillemetsal siiski - 60 m jooksus ja kuulitõukes.

Samal võistlusel krooniti U23 arvestuses meistriks Johannes Treiel, kes lõpetas võistluse üldarvestuse kümnenda kohaga. Treieli sõnul on tema selle aasta peamine eesmärk jõuda suvel Pariisis toimuvatele Euroopa meistrivõistlustele 110 m tõkkejooksus, milleks on vaja täita kvalifikatsiooninorm 13,90. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles