Saaremaa ettevõtjad kutsuvad üles eelistama eestimaist

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: saaremaa ehtne toode

Saaremaa ettevõtjate liit toob oma teates samamoodi välja, et see kevad algas teisiti ning viimastel nädalatel on maailmas ja väikeses Eestis olnud keeruline aeg, mistap nad soovitavad olukorrast välja tulemiseks eelistada eestimaist.

"Väga kiiresti jõudis meieni viirus COVID-19, mis paiskas meid olukorda, kus reageerimiseks jäi aega vähe ning majanduselu seiskus piltlikult öeldes minutiga. Me ei ole enam kindlad, mida peaksime tegema. Suurim oht võib peituda selles kui eriolukord jääbkestma kauaks. Koos saame sellest üle, kuid taastumine võib võtta väga pika aja.

Täna räägivad paljud riigid toidu julgeolekust. Eelnevad kriisid on Eestis nii mõnegi sektori viinud olukorda, kus ei suudeta enam iseennast ära varustada, samas kui viiruse levik on sulgenud riigipiirid ja kaubandus endisel moel enam ei toimi. Vaid oma kodumaine põllumajandus ja toidutööstus suudavad tagada, et meie laual on iga päev puhas ja väärtuslik Eesti toit!

Austatud eestlased, tarbijatena saame teha valikuid ja toetada kodumaist toidutootmist! Olge terved ja eelistage eestimaist!"

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles