Kellest saab aasta ema?

Copy
Mullu pälvis Saare maakonna aasta ema tiitli kolme lapse ema Virge Treiel.
Mullu pälvis Saare maakonna aasta ema tiitli kolme lapse ema Virge Treiel. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond kuulutab koostöös Kadi raadio ja ajalehega Saarte Hääl juba 14. korda välja aasta ema konkursi, et leida ja tunnustada Saare maakonnas üht tublit ema.

Konkursi eesmärk on väärtustada ema rolli perekonnas ja seeläbi ka ühiskonnas. Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud, organisatsioonid, omavalitsused kui ka firmad kuni 30. aprillini. Kandidaat peab olema väärikas Eesti Vabariigi kodanik, kes on rahvastikuregistri järgi Saare maakonna elanik ning kelle peres kasvab vähemalt kolm last, kes võivad olla ka kasu- ja võõraslapsed. Kuna aasta ema tiitel on ühiskondlik tunnustus, vaatame esitatud kandidaatide puhul ka seda, mida see tubli naine ühiskonnale andnud on.

Me ei saa emadepäeva eel nimeliselt tunnustada kõiki häid emasid, aga ühe tubli ema esiletõstmise kaudu saame tunnustada ka kõiki teisi emasid. Leidkem praeguses erilises ja keerulises olukorras aega enda ümber vaadata ja tunnustada!

Ankeedi kandidaatide esitamiseks interneti teel saab täita aadressil http://kadi.ee/aastaema

Aasta ema kuulutame välja emadepäeva eel (laupäevases Saarte Hääles, raadio Kadis ja naiskodukaitse Saaremaa ringkonna Facebooki lehel).

Varem on aasta ema tunnustuse pälvinud Monica Kallas (2007), Liili Ader (2008), Marit Tarkin (2009), Anu Rannama (2010), Tiina Rüütel (2011), Lia Hanso (2012), Lidia Lõbus (2013), Helgi Tammur (2014), Marve Koppel (2015), Koidu Heinmaa (2016), Sirje Paakspuu (2017), Jaanika Tiitson (2018) ja Virge Treiel (2019).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles