LIIKLUSRAEV ⟩ Jalakäija peksis autojuhti lapse silme all

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
Kohtuhaamer.
Kohtuhaamer. Foto: Elmo Riig / Sakala

Stanislav (33) tungis kallale autojuhile, kes teda Kuressaare lossipargi ääres ülekäigurajal piisavalt kiiresti ei märganud.

Lääne ringkonnaprokurör Rainer Amur rääkis Saarte Häälele, et 13. veebruaril ületas nüüdseks kohtus kriminaalkuritegude eest süüdi mõistetud mees Pargi tänaval koos oma lapsega "sebral" sõiduteed. Paraku märkas üks autojuht jalakäijaid viimasel hetkel ning õnnetuse hoidis ära vaid äkkpidurdus.

"Jalakäija rollis süüdimõistetu aga vihastas ning peksis autojuhti oma lapse nähes nii tõsiselt, et kannatanu vajas pärast seda haiglaravi," vahendas Rainer Amur.

Uuesti sattus süüdimõistetu politsei huviorbiiti, kui ta 28. aprilli öösel tabati purjuspäi Toyota Aurise roolis Kuressaares Tallinna tänaval.

Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni. Sama päeva õhtul, kui ta oli politseist vabanenud, läks ta kallale oma elukaaslasele. Politsei pidas ta uuesti kahtlustatavana kinni ja andis koostöös prokuratuuriga kohtu alla. Kolm päeva viibis ta vahi all ja 30. aprillil läks virtuaalselt kohtu alla.

Kohus määras mehele karistuseks ühe aasta, 11 kuud ja 27 päeva vangistust tingimisi kolme aasta pikkuse katseajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles