Ööklubid Saja kliendiga peod ei tasu ära

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Foto: Eero Vabamägi

1. juulist võisid oma taas uksed avada ööklubid ja muud meelelahutuskohad, lubades siseruumides hajutatult aega veeta kuni sajal pidutsejal korraga.

Teenuse osutaja ülesanne on kindlustada see, et kliendid paikneks ruumis hajutatult ning et ruumi täituvus ei ületaks poolt maksimaalsetest kohtade arvust. Samuti on teenuse osutaja kohustus tagada ruumide puhtus.

Ööklubi Privilege omaniku Gert Nepperi sõnul on veel lahtine, kas Privilege homme ehk reedel  uksed avab.

"Saja kliendi piirangu puhul ei ole bändiga õhtu eest keegi nõus nii kallist piletit maksma, et see ära tasuks," tõdes ta. "Mis puutub aga tavaõhtutesse – jälgige reklaami!"    

Klubi Diva omanik Rainis Lõuke ütles, et Divat pole kahel järgmisel nädalavahetusel kindlasti veel plaanis avada. 

"Kuna Diva personal on hõivatud ka Kuressaare suvepeoga ja kahe järgneva suvepeoga, siis keskendume praegu sellele," põhjendas ta.

Lõukese hinnangul on klubi jaoks kõige suurem kitsaskoht piirang, mille järgi tohib korraga ruumis viibida kuni sada klienti. "Sada külastajat on nii suure klubi jaoks nagu Diva ilmselgelt liiga vähe, et maja lahti hoida," leidis Lõuke. "Seega ootame ja vaatame, milliseks olukord kujuneb." 

Politsei piirkonnavanem Meelis Juhandi sõnul on distantsi hoidmise üle järelevalvet teha terviseameti pädevuses, kuid politsei toetab seda oma igapäevase töö käigus.

"Kui politseinikud märkavad võimalikku piirangute eiramist, siis me kindlasti vestleme nii inimeste kui ka ettevõtete esindajatega ja edastame vajadusel info ka terviseametile," ütles Juhandi. "Kes piirangutest kinni ei pea, saavad ettekirjutused. Kui see ei toimi, järgnevad trahvid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles