Pääsukesemärgid Saaremaa Lihatööstusele ja Vettelile

Saarte Hääl
Copy
Pääsukesemärk antakse tootele, mille põhitooraine on eestimaise päritoluga.
Pääsukesemärk antakse tootele, mille põhitooraine on eestimaise päritoluga. Foto: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda

Põllumajanduskoja Pääsukesemärgi sai 22 kodumaisest toorainest valmistatud toodet, nende hulgas mitmed Saaremaa Lihatööstuse ja Vetteli tooted. 

Toidutoodete kvaliteeti näitava Pääsukesemärgi saamiseks esitasid 13 tootjat Eesti põllumajandus-kaubanduskojale hindamiseks 24 toodet. 

“Hindamisele esitatud tooted paistsid silma kõrge kvaliteediga – enamik tooteid pälvis ekspertidelt viiepallises hindamissüsteemis koondhinde 5,” ütles Eesti põllumajandus-kaubanduskoja kvaliteedijuht Evi Randpere.

Pääsukesemärki võivad nüüd kanda ka Saaremaa Lihatööstus OÜ külmsuitsu veiseliha, Saare lihaveise guljašš, Saare lihaveise böfstrooganov ja Saare lihaveise välisfilee lõigud ning Vettel OÜ õrnas soolas viilutatud vikerforellifilee ja viilutatud külmsuitsu-vikerforellifilee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles