Lasterikkad pered jätkavad väljakujunenud traditsioonidega

Kristina Õun
, Reporter
Copy
JUHATUS: Maris Rebel, Roosi Laula (süles), Eliis Paimre, Katri Sikk, Kaja Kuusk, Kätlin Kallas, Eva Veldermann, Triinu Sink.
JUHATUS: Maris Rebel, Roosi Laula (süles), Eliis Paimre, Katri Sikk, Kaja Kuusk, Kätlin Kallas, Eva Veldermann, Triinu Sink. Foto: Erakogu

MTÜ Saaremaa Lasterikaste Perede Ühendus sai uue juhatuse, kes plaanib jätkata traditsiooniliste ürituste korraldamist ja leida veelgi enam võimalusi kokkusaamiseks.

“Südames on rahu ja siiras tänulikkus. Rahu just seepärast, et järgmine sats ägedaid naisi võtab Saaremaa Lasterikaste Perede Ühenduse juhtimise üle,” kirjutas ühendus oma Facebooki lehel. “Tänulikkus koos oldud hetkede, vahvate ürituste kui ka väärt õppetundide eest. Kaire, Eva ja Triinu tänavad ning soovivad jõudu, ägedaid ideid ja rõõmu Kätlinile, Kajale ning Katrele.”

Saaremaa lasterikaste perede ühenduse juhatuse uus liige Kätlin Kallas ütles, et uus juhatus ei rutta toimivat süsteemi lõhkuma ja jätkab kindlasti juba väljakujunenud traditsiooniliste ürituste korraldamist, nagu näiteks isadepäeva ja emadepäeva tähistamine, jõulupidu ja koolialguse üritus. “Samas oleme avatud ka uutele ideedele ja püüame leida erinevaid võimalusi lasterikaste perede omavaheliseks tihedamaks suhtlemiseks, koolitamiseks ja meelelahutuseks. 

Esimene suurem üritus saabki olema jõulupidu, mida sel aastal tahame natuke pidulikumas võtmes pidada, kuna tähistame ka organisatsiooni 25. aastapäeva.”

Kallas lisas, et jõudumööda viiakse ellu arengukavas püstitatud eesmärke. “Püüame tegeleda rohkem perede huvikaitsega ning saada kohaliku omavalitsuse tugevaks strateegiliseks partneriks perepoliitika- ja sotsiaalkaitsealase ennetustegevuse elluviimisel. Jätkame kindlasti Saaremaa Laste Sõbra auhinna väljaandmist,” rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles