Kohus asub Pammana poolsaare tüli arutama

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Rusikas. Pilt on illustratiivne.
Rusikas. Pilt on illustratiivne. Foto: pxhere.com

Pammana poolsaarel 2017. aasta sügisel lahvatanud naabritevaheline sõda, mis päädis vägivallatsemise ja murtud jalaga, jõudis eile kohtusse.

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistab Sven Tekkelit ähvardamises, kehalises väärkohtlemises ja raske tervisekahjustuse tekitamises ettevaatamatusest. 2017. aasta novembris lõi Sven Tekkel Pammana külas tüli käigus naabrit nii rusikate kui ka jalaga, murdes kannatanu jalaluu. Järgmisel päeval ähvardas Tekkel uue tüli käigus luude murdmise ja naabrile kuuluvate majade mahapõletamisega naabri abikaasat ja täisealist poega.

2017. aasta novembris ilmunud uudis naabrite tülist pälvis kohalikelt suurt tähelepanu ning mitmed väitsid, et ohvergi ei olnud selles juhtumis süüta, "sest on konfliktne ja läks naabrimehe ukse taha n-ö muhku norima".

Naabrite konflikt saanud alguse sellest, et poolsaare lambapidaja pani mitme naabri poolt kasutatava ligipääsutee nn karjusenööriga kinni. Naabritel paluti vajadusel nöör käepidemega haagist lahti tõsta ja hiljem taas sulgeda. Kui ühel nädalavahetusel oli nöör puruks sõidetud, läks lambapidaja uurima, kas naaber teab sellest midagi, kuid sellest lahvatas niivõrd suur konflikt, et naabrite "vestlus" päädis kiirabisõiduga haiglasse.

Süüdistust arutatakse üldmenetluses avalikel istungitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles