LIHTNE KÜSIMUS Verston Holding OÜ ostab riigile kuuluva firma Eesti Teed. Mida see Saare maakonnas kaasa toob?

Saarte Hääl
Copy
Teerull
Teerull Foto: Arvo Meeks

Veiko Veskimäe, Verston Holding OÜ juhatuse esimees: “Nii Eesti Teed kui ka Verston on oma valdkonnas jõudsalt kasvanud ja kompetentsed tegijad. Kui teedeehitus kestab tavaliselt varakevadest hilissügiseni, siis teehooldajatel on kõige kiiremad ajad talvel. Kahe ettevõtte liitmisel tekib hea sünergia, mis võimaldab meil nii inimesi kui ka masinaid aastaringselt tööle rakendada. 

Kasutades ära mõlema ettevõtte tugevusi ja professionaalset meeskonda, saame nende liitmisel pakkuda Saare maakonnas senisest veelgi laiapõhjalisemat ja paremat teedeehituse ja -hoolduse teenust. Seejuures soovime olla hinnatud ja toetav tööandja ning sotsiaalselt vastutustundlik ettevõte. 

Esmane nähtav muudatus on ettevõtete koondamine ühise, Verstoni Ehituse kaubamärgi alla, mille tulemusel tekib sisuliselt uus, enam kui 300 töötajaga organisatsioon. Teine suurem eesmärk on jätkata teemadega, mis Verstoni jaoks ka täna olulised on: teenuste ja meeskonna arendamine ning tehnoloogiline innovatsioon, keskkonnasäästlike lahenduste juurutamine, kogukonna toetamine ja sellesse panustamine. Usume, et see pakub hulgaliselt väljakutseid ja võimalusi kõigile Verstoni ja Eesti Teede tänaste meeskondade liikmetele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles