Mihkel Räim Vueltal kaheksas

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Mihkel Räim võistlustules
Mihkel Räim võistlustules Foto: Mihkel Räim Official/Facebook

Saarlane Mihkel Räim tegi Hispaania velotuuri neljandal, 191,7 kilomeetri pikkusel etapil laupäeval hea tulemuse, kuid viiendal etapil tuli tal leppida viimase kohaga. 

Neljas etapp oli seni meeskonnakaaslasi aidanud Räime sõnul sile ja senini kõige kergem. Ta sai oma teed minna kümme kilomeetrit enne lõppu ja finiš õnnestus tal enda sõnul üsna normaalselt. Võib-olla oleks hea õnne korral saanud olla paar kohta eespool. “Mingi imetulemus see pole, aga psühholoogiliselt üpriski tähtis verstapost,” kinnitas Räim oma sooritusega rahule jäämist.

Pühapäevasel 184 km pikkusel etapil tuli saarlasel täita punase laterna rolli. Meeskonnaliikmete hea positsiooni eest hoolitsenud Räime sõnul pingutas ta ehk veidi üle ning vajus ühel hetkel läbi grupi tahaotsa. Ajalimiidis püsimisega õnneks probleeme polnud. 

Kuigivõrd paremini ei läinud tal ka pühapäevasel etapil, kui tegu oli ajalimiiti mahtumisega. 146 km pikkusel etapil viimaste seas olnud Räime sõnul oli enesetunne sarnane, kui oli eelmisel päeval. “Väga piinarikas päev,” kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles