Eliis Paimre sai “Pärlipüüdja” auhinna

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Lilled.
Lilled. Foto: unsplash.com

Eesti lasterikaste perede liit andis seitsmendat aastat järjest välja tunnustusauhinna “Pärlipüüdja”, millega tunnustatakse edasipüüdlikke ja silmapaistvaid suurperede vanemaid. Tänavu pälvisid tunnustusauhinna saarlane Eliis Paimre ja tallinlane Kadi Luht-Kallas.

Eliis Paimre
Eliis Paimre Foto: Erakogu

Eesti lasterikaste perede liit annab igal aastal välja “Pärlipüüdja” auhinna, millel on kaks kategooriat: “Rajaleidja” ja “Teenäitaja”. “Pärlipüüdja” auhinnaga tunnustame vanemaid, kes oma südikuse, töökuse ja heatahtlikkusega on tõeliselt inspireerivad,” ütles liidu president Aage Õunap. “Tänavused Pärlipüüdjad on suutnud jätta niivõrd sügava jälje, olnud tõelisteks eeskujudeks ning tõestanud seda, et kui väga tahta, saab kõigega hakkama,” lisas Õunap.

“Teenäitaja” kategoorias pälvib tunnustuse lasterikka pere vanem, kes on silma paistnud uuenduslike ideedega, mis kannavad pikaajalist ja elujõulist eesmärki. Selle tunnustuse vääriliseks tunnistati tänavu nelja lapse ema Eliis Paimre, kes on Saaremaa lasterikaste perede liidu (SLPÜ) juhatuse töökas, ambitsioonikas ja kindlameelne tugi. 

Oma igapäevases ametis on Eliis hinnatud spetsialist ja kolleeg, kirjutas Eesti lasterikaste perede liit, lisades, et tänu Eliisi panusele leiavad vähenenud töövõimega Saaremaa inimesed endale töö ja väljundi.

Pikaaegne kolleeg Ingrid Leemet SLPÜ-st kirjeldas Eliisi kui imetlusväärset ema, abikaasat ja toetavat sõpra. “Lisaks ürituste korraldamisele ja projektide vedamisele on ta alati juhatuse liikmetele moraalseks toeks. Haldjalik naine, kes ei soovi suurt tähelepanu ja tunnustust, kuid kes on seda igati väärt,” lisas Leemet.

"See oli väga suur üllatus," tõdes Eliis. "Ma teadsin sellest küll mõni päev enne pühapäeva, kuid selle ajani ei olnud aimugi. Ma olin ja olen ka praegu südamest tänulik ja õnnelik, et mind sellise tunnustuse saajaks esitati ja mulle selline tunnustus anti!" lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles