Sokikampaania läheneb lõpusirgele

Copy
Lõngad.
Lõngad. Foto: unsplash.com

Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna, Kadi raadio ja Saarte Hääle väljakuulutatud sokikampaania hakkab lähenema lõpusirgele ja tänaseks on erinevatesse kogumispunktidesse jõudnud kokku 95 sokipaari. Sokke kogume veel kuni esmaspäevani, 23. novembrini.

"Kõik sokid on oodatud ja leiavad endale kindlasti kandjad," ütles sokikampaania eestvedaja, NKK Orissaare jaoskonna esinaine Anneli Pitk. Ta lisas, et kuna mõni päev on veel aega, jõuab see, kel sokikudumine praegu pooleli, selle kindlasti valmis ja lähimasse kogumispunkti toimetada. 

Sokke läheb vaja umbes sadakond paari või natuke rohkem. Kui peaks aga juhtuma, et sokke saab kokku enam, kui on tänavu saarlastest ajateenijaid, siis saavad oma jalad enne jõulupühi sooja ka Kuressaare vapilaeva Admiral Cowan ja piirivalvelaeva Valve meeskond.

Kodusaarelt saadetud sokid on meie saarte ajateenijaid rõõmustanud ning poiste silmi särama pannud juba 12 aastat. Tänavu loodetakse sokid kohale viia novembri viimasel nädalal.

Naiskodukaitse kauaaegse juhi ja Saarte Hääle ajakirjaniku, 2012. aastal meie hulgast lahkunud Rita Loeli eestvedamisel alguse saanud sokikampaaniast on kujunenud oodatud ja traditsiooniline ettevõtmine. Kampaania põhisõnum on, et me hoolime oma kodukandi ajateenijatest ja toetame neid.

Sokke saab tänavu tuua kuni 23. novembrini Valjala raamatukokku, Orissaare raamatukogu lugemistuppa, Tornimäe põhikooli, Leisi teenuskeskusesse, Pärsama rahvamajja, Hellamaa külakeskusesse, Muhu lasteaiamajas asuvasse käsitööboksi ning Kaitseliidu Saaremaa maleva staapi ja Saarte Hääle toimetusse Kohtu 1 Kuressaares.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles