Mainekas restoranide teejuht White Guide juhatab toidugurmaanid saartele

Kristina Õun
, Reporter
Copy
HAFENI TIIM: Melani Koov, Kaupo Raaper, Keito Lainevool ja Marjana Tõnisson panevad suurt rõhku sellele, et klientidele alati suurepärast toiduelamust pakkuda, ning rõõmustavad ka värske White Guide´i tunnustuse üle.
HAFENI TIIM: Melani Koov, Kaupo Raaper, Keito Lainevool ja Marjana Tõnisson panevad suurt rõhku sellele, et klientidele alati suurepärast toiduelamust pakkuda, ning rõõmustavad ka värske White Guide´i tunnustuse üle. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Maineka White Guide’i 2021. aasta nimekirja jõudis Saare maakonnast restorane ridamisi. White Guide on teejuht ja kvaliteedinäitaja, mis aitab toidugurmaanidel tippklassi restoranide hulgas orienteeruda.

Restoranide kohta on esitatud kaks punktiskoori, millest esimene näitab üldskoori, kaldkriipsu taga on aga ära toodud ainult toidu eest saadud punktid. 

Programmi Eesti Maitsed juht ja restoranigiidi White Guide Baltimaade sisujuht Aivar Hanson ütles, et White Guide’i toimetus leiab ja valib soovitamiseks söögikohad ise ning restoranidel endil pole vaja märku anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles