Transpordinõunik Kaarel Tang tõusis osakonnajuhiks

Saarte Hääl
Copy
Kaarel Tang: "Kergliiklustee rajamine riigimaantee ääres sõltub palju transpordiameti plaanidest."
Kaarel Tang: "Kergliiklustee rajamine riigimaantee ääres sõltub palju transpordiameti plaanidest." Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa vallavalitsuse majandus- ja haldusosakonna juhatajaks valiti kümne kandidaadi seast senine valla transpordinõunik Kaarel Tang.

“Olen omandanud põhjalikud teadmised avaliku sektori toimimisest, õigusaktide koostamisest ja rakendamisest, rahvusvahelisest koostööst ning uute algatuste juhtimisest,” põhjendas Tang soovi ja võimalust liikuda oma praeguselt ametikohalt edasi. “Lisaks on vald ja kolleegid mulle viimase aasta jooksul tuttavaks saanud ning nii saab uue ameti puhul kiiremini asja kallale asuda,” täiendas ta.

Kaarel Tang on lõpetanud Tallinna tehnikaülikooli ning tal on magistrikraad logistika ja transpordi planeerimise erialal. Samuti on ta lõpetanud Mainori kõrgkooli projektijuhtimise erialal. Saaremaa vallavalitsuse transpordinõunikuna asus Kaarel tööle tänavu 3. veebruarist.

Enne seda töötas ta majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis veondus- ja liiklustalituse peaspetsialistina, kus tal tuli tegeleda ühistranspordi, autoveonduse ja liikluse teemadega.

Majandus- ja haldusosakonna juhatajana asub Kaarel Tang tööle 30. novembril. Senine osakonnajuhataja Olari Vainokivi lahkub sellelt ametikohalt isiklikel põhjustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles