Maie Hõbenael ja Mait Must said hõbedase teenetemärgi

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
MAIT MUST osaleb aktiivselt Eesti maaparandajate seltsi töös, püüdes säilitada ja hoida Eesti maaparandust.
MAIT MUST osaleb aktiivselt Eesti maaparandajate seltsi töös, püüdes säilitada ja hoida Eesti maaparandust. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Maaeluministeeriumis neljapäeval toimunud tänuüritusel anti üle kaks kuldset ja 12 hõbedast teenetemärki veterinaar- ja toiduameti ning põllumajandusameti silmapaistvatele töötajatele.

Teenetemärkide saajate teenete kirjelduses märgitakse, et põllumajandusameti Lääne regiooni peaspetsialist Maie Hõbenael on järjepideva töö ja suure pühendumisega andnud olulise panuse taimekaitse järelevalvesüsteemi toimimisse. Oma tööga on ta aidanud vältida taimekaitsevahendite väärkasutamist, toetades sellega puhta elukeskkonna säilimist ning kvaliteetse toidu tootmist. Hõbenael paistab silma ääretult kõrge pühendumusega ega ole ainult kontrollija ja karistaja, vaid on ka nõuete ja nende eiramise tagajärgede selgitaja. 

Tänu lahendustele orienteeritud mõtteviisile ja väga kõrgele enesedistsipliinile on Maie Hõbenael sageli ka kaebuste korral poolte lepitaja, kes suudab ka kõige keerukamates olukordades selgitustööd tehes jõuda hea tulemuseni. Tema professionaalsust hindavad kõrgelt nii kolleegid kui ka ettevõtjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles