E-jõululaadalt saab saaremaist kaupa

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
TULGE E-LAADALE: Lümanda kultuurimaja direktori Ulvi Põllu, pannileivaküpsetaja Maire Murekase, Lümanda noortekeskuse juhataja Marie Kösteri ja teenuskeskuse juhataja Jaanika Tiitsoni sõnul on e-jõululaat hea võimalus kohalikke ettevõtjaid toetada.
TULGE E-LAADALE: Lümanda kultuurimaja direktori Ulvi Põllu, pannileivaküpsetaja Maire Murekase, Lümanda noortekeskuse juhataja Marie Kösteri ja teenuskeskuse juhataja Jaanika Tiitsoni sõnul on e-jõululaat hea võimalus kohalikke ettevõtjaid toetada. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Lümanda ja Kihelkonna ettevõtjad müüvad tänavu oma kaupa traditsioonilise jõululaada asemel e-laadal. 

Ettevõtmise ühe korraldaja, Lümanda teenuskeskuse juhataja Jaanika Tiitsoni sõnul sündis temal ja kultuurimaja direktoril Ulvi Põllul e-jõululaada idee, kuna tänavuse koroona-aasta tõttu ei saa laata tavapärasel kombel korraldada. Nii tuli kohalikele tegijatele leida mõni muu müügikanal, kohalikust toodangust lugupidavatele inimestele anda aga võimalus katta oma jõululaud meelepärase toiduga või soetada kinkimiseks käsitööd. 

Et valik oleks laiem, ühendasid e-laada korraldajad Jaanika Tiitson ja Ulvi Põld jõud  naabritega Kihelkonnalt ning Ehtsa võrgustikust. Kokku osaleb laadal 20 ettevõtjat 53 tootega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles