JUHTKIRI ⟩ Parim kingitus on selline, mis võib päästa elu

Saarte Hääl
Copy
Kingipakk.
Kingipakk. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tänavune jõuluootuse aeg saabus teisiti kui varasemad – Eestis valitseva koroonaohu tõttu pidid koolid oma traditsioonilised jõululaadad ja -peod ära jätma ja asendama need muude variantidega. Kes pidi minema väljasõidule, kes korraldama klassipeo.

Vabariigi valitsuse otsus – kõik koolid juba esmaspäevast taas koduõppele – tuli kui välk selgest taevast. Kel võimalik, mängisid oma plaanid kibekähku ringi, pidades oma pisikese peo ära juba eile.

Ka Kärla koolis leidis üks omamoodi jõuluüritus aset eile, kuigi plaanis oli see alles nädala pärast. Kohalikud ettevõtjad Riivo ja Anneli Mesila tegid Kärla koolile suure kingituse – kõik kooli 122 õpilast said igaüks oma suitsuanduri. 

Päästjana töötav, ent selle ameti kõrvalt ettevõtjana tegutsev Riivo Mesila leidis, et tahab oma kunagisele koolile head teha. 

Mesilate heast ideest võiksid eeskuju võtta teisedki – olgu siis ettevõtjad või igaüks meist. 

Kui tead, et su vanemate, vanavanemate või eakate kodus pole tulekahjust märku andvat seadet või on see juba üsna vana, kingi neile uus suitsuandur. Parim kingitus on ju see, mis võib päästa elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles