Kaljukits
Kaljukits Foto: freepik.com

KALJUKITS

See aasta annab teile võimaluse lõigata varasemate aastate metoodilise tegutsemise vilju. Tunnete, et viimastel aastatel tehtud intensiivne töö hakkab tulemusi andma. Välistatud pole ka ametikõrgendus või hea tööpakkumine mõnelt muult ettevõttelt. Aasta annab mitmeid häid võimalusi eneseteostuseks, eriti häid võimalusi selleks avaneb juulis ja augustis. Kui olete mingil erilisel põhjusel tööta, siis leiate kindlasti endale tasuva töö, kuid eeldatavasti pigem sügisepoole. Sel ajal võib ette tulla ka tööreise, millel on oluline roll teie edasise karjääri edendamisel.

Teie rahaasjad võtavad sel aastal teie tähelepanust olulisima osa. Aasta vältel korrastate isiklikke rahalisi ettevõtmisi, kavandate investeeringuid. Oskate hiilgavalt raha paigutada, olgu see siis seotud kinnisvara, aktsiate või muude suuremate ostu-müügitehingutega. Tõenäoliselt parandate oluliselt oma rahalist seisu, sest lisaks struktuuride loomise planeedile Saturnile on teie rahasektoris liikumas ka õnne ja külluse planeet Jupiter. 

Aasta esimestel kuudel ja suvel sooritatud tehingud õnnestuvad parimal võimalikul moel. Raha suisa armastab teid. Võiksite õnne proovida ka loteriis. Kui teil aga pole selliseid säästusid, mida annaks raha teenima panna, siis tunnete sellegipoolest, et saate varasemaga võrreldes oluliselt paremini hakkama. Pole välistatud ka mõne hinnalise kingituse või päranduse saamise võimalus.

Nagu alati, on ka sel aastal teie jaoks väga olulise tähtsusega kodu ja perekond. Eeldatavasti te suuremaid muudatusi ei planeeri, kui teile just juhuslikult kätte ei tule mõni eriliselt ahvatlev kinnisvarapakkumine, mille otsustate rahalistel kaalutlustel endale jätta. Ainult juhul, kui saate midagi ülihead, võite kaaluda oma senise kodu parema vastu vahetamist. 

Kommentaarid
Copy