JUHTKIRI Head teha ei ole raske

Saarte Hääl
Copy
Eesti suurimasse annetuskeskkonda lisandus uusi organisatsioone.
Eesti suurimasse annetuskeskkonda lisandus uusi organisatsioone. Foto: freepik.com

Hädas olija ei jää oma muredega üksi, kui ta ümber on inimesi, kes märkavad ja hoolivad. Kui kellelgi juhtub õnnetus – näiteks põleb maha kodumaja –, tuleb appi nii oma kogukond kui ka täiesti võõrad. Mure liidab.  

Miskipärast püüame just jõuluajal olla paremad inimesed ja aidata neid, kes toetust vajavad. Tänavusel koroona-aastal on paljud eakad pidanud veetma pühad üksi. Salme, Kõrkvere ja Sauvere kandis tegid kohalikud heategijad aga eakatele üllatuse. Ukse taha viidud jõulupakk oli kingisaajaile suur üllatus ja tõi palju rõõmu. 

Meesteklubi Round Table Estonia otsustas aga teha jõulukingituse Kuressaare haiglale ja avaldada tänu koroona-aastal tehtud töö eest. Saaremaal elava ratastoolipoisi Karl Hermani unistus iseseisvamast elust, samuti teiste abivajajate lood läksid korda nii paljudele inimestele, et TV3 kogus oma heategevussaatega rekordsumma annetusraha – üle 300 000 euro. 

Kaelast allapoole halvatud Leino Johansoni paranemiseks algatatud kampaaniaga koguti aga juba esimese viie päevaga 33 000 eurot ning lugematul arvul erinevaid abipakkumisi. Loodame, et meil on mahti ja tahtmist märgata, aidata ja toetada abi vajavaid inimesi ka väljaspool jõuluaega ja heategevuskampaaniaid. Ka vähesest võib olla väga suur abi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles