Salme teenuskeskuse juhist sai vallavalitsuse juhtkonna abi

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Kaidi Ottis.
Kaidi Ottis. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa vallavalitsuse sisekonkursi tulemusena sai senisest Salme teenuskeskuse juhist Kaidi Ottisest juhtkonna abi. Salmel on keskuse juhi kohusetäitjaks määratud sotsiaaltöötaja Kaia Kuul. 

“Elus tuleb ikka väljakutseid vastu võtta,” ütles eile esimest päeva Kuressaares tööl olnud Ottis. 

Aastapäevad Salmel töötanud Ottis asub tööle senise juhtkonna abi Anu Teppani asemel. Juba Kuressaare linnavalitsuses juhtkonna abi olnud Teppan liigub omakorda arendus- ja kommunikatsiooniosakonna vabale arenduse peaspetsialisti teenistuskohale.

Juhtkonna abi korraldab valitsuse igapäevast asjaajamist ja toetab neid erinevates tegevustes, nt protokollib valitsuse nõupidamisi, koostab erinevaid kirju, vastutab mitmete ürituste korraldamise eest ja koordineerib vallavalitsuse meenetega seonduvat.

Kaidi Ottis ütles, et uuele kohale sisekonkursil kandideerides nägi ta võimalust olla Saaremaa valla südamele lähemal ja rakendada oma senist töökogemust juhtkonna assistendina. Enne vallavalitsusse tulekut oli Ottis teinud sama tööd Oumanis. “Praegusel hetkel ei suutnud Salme piirkond mulle piisavalt väljakutseid pakkuda, mis mind motiveeriks ja sära silmis hoiaks,” ütles Ottis.  

Salme osavallakogu esimees Andrus Raun ütles, et neile tuli Ottise lahkumine üllatusena. Oma tööd oli ta teinud hästi ja koostöö elanikega oli hea. 

Salme teenuskeskuse juhi kohale korraldatakse lähiajal konkurss. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles