Kas koroonakevad juba meelest läinud?

, Tallinnas elav saarlane
Copy
Mask. Foto on illustreeriv.
Mask. Foto on illustreeriv. Foto: unsplash.com

Saarlased kurdavad sotsiaalmeedias, et ehituspoes nõutakse maskikandmist. Ometi on maskikandmine Eestis kohustuslik. Lugege Terviseameti kodulehekülge: “Alates 24. novembrist kehtib avalikes siseruumides üle Eesti maskikandmise või nina ja suu katmise kohustus.”

Laur Vatsfeldt
Laur Vatsfeldt Foto: Erakogu

Ise olen Tallinnas elav saarlane ega tahaks kohe üldse, et saarele koju lähedaste juurde jälle ei pääseks, sest mingid kangelased ei taha reeglitest kinni pidada.  Pean igapäevaselt maski kandma – töö iseloom on selline. Harjumaal kantakse maske linna vahel, maakohtades – keegi ei vingu. Loomulikult ei taha mitte keegi seda jama näo ees kanda, aga kui peab, siis peab. 

Kevad tõestas, et väikses kohas levib nakatumine nagu kulutuli. Lühike mälu on vist kodusaare rahval, kevadine lockdown juba ununenud? Üks inimene ei pääsenud poodi maskita ja kohe hala lahti. Õige, et ei pääsenud – nii peaks see olema igas poes. 

Halajale ütlen: kui te enda hoolimatuse tõttu sellesse “väljamõeldud” koroonasse jääte, siis pole vaja haigla ukse taha kraapima minna. Milleks maksumaksja raha raisata? Ju ravite end ise terveks heade mõtete ja Facebooki gruppide abiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles