Kuressaare haigla sai kingituseks 12 blenderit

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Anu ja Marko Mets kevadel kodukontoris.
Anu ja Marko Mets kevadel kodukontoris. Foto: Erakogu

Kuressaare haigla meditsiinitöötajad said neljapäeval kingituseks 12 blenderit, et end pikkadel tööpäevadel smuutidega turgutada.

Kodutehnika kaupluse omanikud Anu ja Marko Mets on kevadisest koroonakriisist alates soovinud tunnustada Kuressaare haigla eesliinitöötajaid, kes raskustest hoolimata suutsid kogukonnale pakkuda tuge ja kindlustunnet. 

“Nad andsid endast parima ka ajal, mil teistel ei olnud aimugi sellest, mis tunne on veeta pikki vahetusi täielikus kaitsevarustuses ning hoolitseda raskelt haigete patsientide eest,” ütles Marko Mets, olles väga rahul sellega, et nüüd avanes neil võimalus haiglatöötajaile heameelt valmistada.

Koostöös kodumasinaid tootva ettevõttega Caso õnnestus Kodutehnika poe omanikel haiglale kingitus teha ning neljapäeval toimetati kohale 12 blenderit. 

“Mõtlesime, et viime kingituseks midagi niisugust, mis aitaks meditsiinipersonalil vahepeal end vitamiinidega turgutada ning smuutid on selleks suurepärane viis. Caso tuli meie ideega kaasa ja toetas sellisel määral, et saime haiglale soetada isegi loodetust rohkem blendereid,” rääkis Anu Mets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles