Koroona tõmbas Marakratil vaiba alt

Kristina Õun
, Reporter
Copy
TÄNKS, KOROONA! Alati naerusuine Marakrati mängutoa perenaine Sille Hoogand pidi küll kulude kokkuhoidmiseks loobuma mängutoa ülemisest korrusest, kuid teeb kõik endast oleneva, et pisikestel oleks ka alumisel korrusel rohkelt tegevust ja mängulusti.
TÄNKS, KOROONA! Alati naerusuine Marakrati mängutoa perenaine Sille Hoogand pidi küll kulude kokkuhoidmiseks loobuma mängutoa ülemisest korrusest, kuid teeb kõik endast oleneva, et pisikestel oleks ka alumisel korrusel rohkelt tegevust ja mängulusti. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare Pika tänava mängutuba Marakratt jätkab vaid maja esimesel korrusel. 

Teisel korrusel leidsid endale tegevust pere pisemad, kes hullasid pallimeres, sõitsid autodega, ehitasid ja tantsisid diskotoas, samal ajal kui vanemad kööginurgas kohvi ja kooki said nautida, lapsed kenasti silme all. 

Kõrgpunkt Marakrati ruumide täitumuses saabus vahetult enne koroonakriisi ning 2020. aasta märts tõotas tulla Marakrati mängutoa kõigi tegutsetud aastate parim kuu.  “Olime õnnelikud ja nägime, et investeering lisaruumide näol tasub ennast igati ära. Kliendid olid rahul ja meie õnnelikud,” ütles lastetoa perenaine Sille Hoogand. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles