Karli Allik teenis Saksamaa karikavõistlustel hõbeda

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Võrkpallur Karli Allik
Võrkpallur Karli Allik Foto: Oliver Schwandt/Netzhoppers

Võrkpallur Karli Allik tõusis möödunud nädalal mängitud Saksamaa võrkpalli karikavõistluste finaalis küll Netzhoppers Königs Wusterhauseni kõige tulemuslikumaks mängijaks, kuid Frankfurdi United Volleys´ile jäädi alla 0 : 3 (23 : 25, 21 : 25, 22 : 25). 

Finaalis jäi saarlase kontole 10 punkti. Karli Allik ise oma esitust heaks ei pidanud. “Seda, et tegin hea esituse, saaks öelda siis, kui meeskond oleks võitnud,” ütles Allik, kelle rünnakuprotsent oli tema enda hinnangul kesine 38. 

Alliku meeskonna finaali jõudmist peeti juba üle oma varju hüppamiseks, sest meistrivõistlustel on klubi alles keskmike seas. Teel finaali tuldi mitu korda välja 0 : 2 kaotusseisust ning kolmel korral teeniti 3 : 2 võit. Teekond finaali oli Alliku sõnul meeldejääv, kuid finaalis oli vastane neist selgelt üle. 

Hooaja kohta üldiselt märkis Karli Allik, et võidelda tuleb iga punkti eest ning väga palju on neil olnud viiegeimilisi mänge, kus punkte on paraku kaotsi läinud. Juba laupäeval on Alliku sõnul aga võimalus kindlustada play-off´i koht, kui mängitakse Helios Grizzlies Gieseniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles