​Lääne-Saare Avatud Noortekeskused juhatajana asub ametisse Kaupo Saar

Saarte Hääl
Copy
Kaupo Saar.
Kaupo Saar. Foto: Trummikool.ee

Lääne-Saare Avatud Noortekeskused juhataja konkursile kandideeris kolm inimest, kellest vestlusvooru kutsuti kaks. Nende seast osutus edukalt valituks Kaupo Saar.

Enne noortekeskuste juhatajana ametisse asumist on Kaupo muu hulgas ametis olnud noorsootöötajana Kuressaare noortekeskuses, samuti treenerina ning ta on ka erahuvikooli Trummikool juhataja.

Ta on lõpetanud 2015. aastal Eesti Infotehnoloogia Kolledži taristu administreerimise bakalaureuse erialal, lisaks on tal noorsootöötaja ja laagrikasvataja-juhataja (vastavalt tase 4 ja 6) kvalifikatsioon.

Abivallavanem Helle Kahmi sõnul toetas Kaupo valituks osutumist tõsiasi, et Kaupo oma senises töös noortega on saanud nendega väga hea kontakti, temas on piisavalt püsivust ja kannatlikku meelt püstitatud eesmärkide täitmiseks.

“Digiteadlikkus ja e-noorsootöö arendamine on samuti valdkonnad, mille osas Kaupol on palju kaasa rääkida ja mis valiku kergeks tegi,” lisab abivallavanem.

Kaupo Saare sõnul on noorsootöö tema jaoks väga väärtuslik ja meeldiv ametiala, mis kannab endaga kaasas küll omi väljakutseid ja arengukohti, aga ka rõõmusid.

“Mulle meeldivad meie saare noored ning töötajad selles valdkonnas. Usun, et sobin siia ja olen leidnud noorte seas oma koha, olgu see noortekeskuses platsitöötajana, huvijuhina tunnis, treenerina saalis või jutustades lihtsalt tänaval – suudan saavutada nendega kontakti ja usaldust.”

Kaupo asub Lääne-Saare Avatud Noortekeskused juhatajana ametisse alates tulevast teisipäevast, 13. aprillist 2021. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles