Restoranid valmistuvad väliterrasse avama

Copy
TIPPKOKK TALLINNAST: Ivan Derizemlja sõnul soovib ta Mosaiigi roogades kasutada võimalikult palju kohalikku hooajalist toorainet, tehes selleks koostööd kohalike tootjatega.
TIPPKOKK TALLINNAST: Ivan Derizemlja sõnul soovib ta Mosaiigi roogades kasutada võimalikult palju kohalikku hooajalist toorainet, tehes selleks koostööd kohalike tootjatega. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Koroonapiirangute tõttu toitu klientidele vaid kaasa müünud restoranid ja kohvikud valmistuvad 3. maist oma välialasid avama.

Teisipäeval teatas vabariigi valitsus, et 3. maist tohib toitlustusasutuste välialadel einestada kella 21-ni, arvestada tuleb kuni 50-protsendilise täitumuse nõudega ning ühte laudkonda tohib kuuluda kuni 10 inimest. Endiselt pole klientidel lubatud süüa-juua müügi- ja teenindussaalides, küll aga tohib toitu kaasa osta. 

Kuressaare südalinnas Kauba tänaval tegutseva kohviku Chameleon omaniku Gete Olopi kinnitusel ootavad toitlustusasutuste pidajad pikisilmi aega, kui vähemalt väliterrassigi avada saab. 

Tagasi üles