Vallavalitsus toetab võrkpalliklubi 20 000 euroga

Saarte Hääl
Copy
Saaremaa võrkpalliklubi.
Saaremaa võrkpalliklubi. Foto: volley.ee

Vallavalitsus tunnustab Saaremaa Võrkpalliklubi eduka hooaja eest ja eraldas selleks valla 2021. aasta eelarve reservfondist 20 000 eurot.

“Saaremaa Võrkpalliklubi on ainus tipptasemel pallimänguvõistkond, kes on alates 2017. aasta sügisest hoidnud Saaremaad pildil nii Eestis kui ka kaugemal ning pakkunud võrkpallisõpradele võrratuid emotsioone,” ütles vallavanem Mikk Tuisk.

Tuisu sõnul tänab vallavalitsus Saaremaa esindusvõistkonda eduka hooaja eest ja toetab MTÜ-d Saaremaa Võrkpall aprillis Kuressaares toimunud Credit24 meistriliiga finaalturniiri korralduskulude katmisel.

Ta lisas, et kohaliku omavalitsuse ja kogukonna jaoks on esindusmeeskond suur väärtus, keda toetada nii headel kui ka raskematel aegadel.

Vallavalitsuse teatel saavutas meeskond lõppenud hooajal Credit24 meistriliigas II koha ja võitis põhiturniiri, Eesti meistrivõistlused lõpetati samuti II kohaga. Lisaks mängis Saaremaa Võrkpalliklubi CEV Challenge Cup’i kaheksandikfinaalis Ukrainas ja korraldas 16.–17. aprillil Kuressaares Credit24 meistriliiga finaalturniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles