OTSEPILT ⟩ Räpparid ja diskorid andsid Kuressaare haiglas ajaloolise katusekontserdi, et teha head

Kristina Õun
, Reporter
Copy

Täna ennelõunal muutub Kuressaare haigla katus 12 tunniks lavaks kokku 15-le Saaremaalt pärit räpparile ja diskorile, kes on PAI-kampaania raames tulnud kokku selleks, et koguda annetusi kodusaare meditsiiniõdedele ja hooldustöötajatele.

Kell 11 seab end Kuressaare haigla katusel sisse esimene saaremaine esineja Kurly Beats, kes annab avalöögi 12 tundi kestvale heategevuslikule katusestriimile, mida on võimalik veebi vahendusel, ka Saarte Hääle internetilehelt jälgida.

Selle aja sees esineb ja teeb muusikat kokku 15 Saaremaalt pärit räpparit ja diskorit, kes ühendasid oma jõud selleks, et kodusaare tervisetöötajatele oma austust avaldada.

12 tunni jooksul saavad kuulajad teha omapoolse annetuse pangaülekandena või helistades annetustelefonile ning kõik kogutud annetused jõuavad otse Saaremaa õdede ja hooldustöötajateni.

Kristjan Rihvk ehk räpparinimega Krick võib saarlastele tuttav olla pigem vormis ametimehena, sest suurepärase sõnaseadmise oskusega Rihvk töötab igapäevaselt Kuressaare politseijaoskonnas SAR-meeskonnas.

Oma heategevusliku kontsertetteaste haigla katusel teeb Krick täna kell 22.30 – vaid paar tundi pärast seda, kui vorm on pärast pikka tööpäeva varna riputatud. Enne teda teevad muusikat I Land Sound´i festivali korraldustiimi kuuluvad Paap ja J0J0, samuti käivad puldi tagant läbi näiteks sellised esinejad nagu Löukii, Da Varik, Willi, Nora Von B, Skidoo, Laura ja Relanexit ja Majaka poisid Maq, Tafka, Phugo ja Milps.

SA Kuressaare Haigla Toetusfondi juhataja Siiri Rannama
SA Kuressaare Haigla Toetusfondi juhataja Siiri Rannama Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

SA Kuressaare Haigla Toetusfond juhataja ja PAI-algatuse üks eestvedajaid Siiri Rannama ütles, et PAI-algatuse raames on annetajate toel kogunenud 53 8230 eurot – kõik selleks, et kinkida puhkust meditsiiniõdedele ja hooldustöötajatele.

“Lähipäevil kantakse meile üle ka eelmisel kuul annetustelefonidele tehtud kõnedega kogunenud summad ja järgmisel nädalal, kui on selgunud ka tänase katusekontserdiga kogunenud summa, otsustamegi nii PAI kaardi maksumuse kui ka selle, kui kaua raha kogume,” rääkis Rannama.

Annetamiseks saab helistada numbril

90 00 105 (5 €) või 90 00 110 (10 €) või teha ülekande SA Kuressaare Haigla Toetusfondile a/a EE824204278618211200 märksõnaga "SAARE PAI".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles