Lossihoov saab korraga kaks söögi- ja joogikohta

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
KULDANKRU toitlustuspartner Aivar Kalle ja Hoppeti kipper Pekka Rooväli tahavad kohvikus luua õdusa sajanditaguse meremeeleolu.
KULDANKRU toitlustuspartner Aivar Kalle ja Hoppeti kipper Pekka Rooväli tahavad kohvikus luua õdusa sajanditaguse meremeeleolu. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare lossihoovis avatakse laupäeval kohvik Kuldankur ja juuni teisel nädalal ka Pihtla õlleköögi Õllekoda.

Kuldankur lööb uksed ja välikohviku lahti kohe lossihoovi peasissekäigu kõrval. Nagu nimest aimata võib, tuleb koht mere- ja laevandushõnguline. “Purjelaeva Hoppet köögi laiendus ja reederi kontor,” lausus kohviku peremees Pekka Rooväli. “Teeme ajaloolisele laevale maapealse pesa möödunud sajandi kahekümnendate ja kolmekümnendate aastate stiilis.”

Kuldankru menüü tuleb tugevalt mereteemaline, kust ei puudu kindlasti ka kalasupp. Mõeldud on ka laste peale, kellele hakatakse korraldama pannkoogipäevi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles