Incap kutsub noori kitarrivõistlusele

Saarte Hääl
Copy
Foto: Incap

Incap Estonia kutsub saarega seotud noori osalema Otto Pukki nimelisel Saaremaa noorte kitarrivõistlusel "Incap Rocks!".

Incap grupi presidendi Otto Pukki sõnul on ettevõte toetanud noorte tegemisi Saaremaal juba aastaid. Kitarrivõistluse ellukutsumise mõte tekkis tema sõnul aga just seetõttu, et noored on koroonaviirusest tingitult kodudesse sunnitud ning erinevad arendavad tegevused sellevõrra keeruliseks kujunenud. Samuti pole noortel olnud võimalust oma pilliharjutamise tulemusi näidata või üritustel oma andeid demonstreerida.

"Oleme alati toetanud noorte ideid ja arengut ning andekatele talentidele hoogu juurde andnud – olgu see siis robootikas või loomealadel. Kitarrivõistlus tundub selleks praegu suurepärane võimalus, sest esiteks on tegemist Saaremaal ühe enim mängitud pilliga ning teiseks on pikk kodus veedetud aeg andnud hulgaliselt võimalusi harjutamiseks," rääkis Pukk, kes on ka ise lapsest saati muusika ja pillimängu vastu huvi tundnud.

Saaremaaga seotud noorte muusikasõprade esiletõstmiseks ja neile uue pilli või seadme soetamiseks hoogu andes kutsub Incap Estonia võistlusest osa võtma kõiki kuni 25-aastaseid noori, kes jaotatakse kahte vanuserühma. Võistlejalt oodatakse kuni 1-minutilise kitarripala videot ning mõlema vanuserühma lemmikuid premeeritakse muusikapoodide kinkekaartidega.

Osalemiseks tuleb saata võistlusele lühivideo hiljemalt 13. juunil.

"Incap Rocks!" kitarrivõistluse finalistid valib välja Incap Estonia ning seab sotsiaalmeedias üles rahvahääletusele, mille põhjal selguvad kummagi vanusekategooria võitjad. Koostöös Saaremaa muusika- ja kitarriõpetajatega kokkupandud võistluse tingimustega saab lähemalt tutvuda aadressil www.incapcorp.com/incaprocks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles