![KANA KULDSEKS! Ivan Derizemlja fritib kanafileetükke pliidil, toiduõliga täidetud kastrulis.](http://f7.pmo.ee/vdruxiOlWxjj-YSTQagenDeMiCY=/1442x0/filters:focal(917x351:3451x1850):format(webp)/nginx/o/2021/06/17/13855600t1h99e1.jpg)
Soe ja päikeseline suvi on kergete ja tervislike roogade aeg. Miks siis mitte nautida linnuliha, annab sellest teha ju palju isuäratavaid roogasid – näiteks Aasia köögist tuntud meekana.
Soe ja päikeseline suvi on kergete ja tervislike roogade aeg. Miks siis mitte nautida linnuliha, annab sellest teha ju palju isuäratavaid roogasid – näiteks Aasia köögist tuntud meekana.
Tänavu kevadel korraldas Saaremaa Lihatööstus Saaremaa viikingiaasta raames retseptikonkursi “Linnuliha saaga” – just selleks, et inimesed pakuksid välja oma meelisroogi linnulihast.