TOIT ⟩ Mmmm... mõnus mahlane meekana

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
KANA KULDSEKS! Ivan Derizemlja fritib kanafileetükke pliidil, toiduõliga täidetud kastrulis.
KANA KULDSEKS! Ivan Derizemlja fritib kanafileetükke pliidil, toiduõliga täidetud kastrulis. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Soe ja päikeseline suvi on kergete ja tervislike roogade aeg. Miks siis mitte nautida linnuliha, annab sellest teha ju palju isuäratavaid roogasid – näiteks Aasia köögist tuntud meekana.

Tänavu kevadel korraldas Saaremaa Lihatööstus Saaremaa viikingiaasta raames retseptikonkursi “Linnuliha saaga” – just selleks, et inimesed pakuksid välja oma meelisroogi linnulihast.

Saarte Hääle palvel valis Kuressaare südalinna kohviku Mosaiik peakokk Ivan Derizemlja konkursile saadetud retseptide hulgast valmistamiseks oma lemmiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles