Saada vihje

TOIT Mmmm... mõnus mahlane meekana

Copy
KANA KULDSEKS! Ivan Derizemlja fritib kanafileetükke pliidil, toiduõliga täidetud kastrulis.
KANA KULDSEKS! Ivan Derizemlja fritib kanafileetükke pliidil, toiduõliga täidetud kastrulis. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Soe ja päikeseline suvi on kergete ja tervislike roogade aeg. Miks siis mitte nautida linnuliha, annab sellest teha ju palju isuäratavaid roogasid – näiteks Aasia köögist tuntud meekana.

Tänavu kevadel korraldas Saaremaa Lihatööstus Saaremaa viikingiaasta raames retseptikonkursi “Linnuliha saaga” – just selleks, et inimesed pakuksid välja oma meelisroogi linnulihast.

Saarte Hääle palvel valis Kuressaare südalinna kohviku Mosaiik peakokk Ivan Derizemlja konkursile saadetud retseptide hulgast valmistamiseks oma lemmiku.

Tagasi üles