Kristel Peel valiti vallavalitsuse osakonnajuhatajaks

Saarte Hääl
Copy
VÄLJAKUTSEKS VALMIS: Kristel Peel asub augustis kultuuritööspetsialisti ametikohale. 
Foto: IRINA MÄGI
VÄLJAKUTSEKS VALMIS: Kristel Peel asub augustis kultuuritööspetsialisti ametikohale. Foto: IRINA MÄGI Foto: Saarte Hääl

Saaremaa vallavalitsuse kultuuri- ja spordiosakonna juhatajaks valiti 11 kandidaadi hulgast Kristel Peel, kes alates 2019. aasta oktoobrist on töötanud vallavalitsuses kultuurinõunikuna.

Kristel Peel on lõpetanud Noarootsi gümnaasiumi ja Eesti hotelli- ja turismimajanduse erakooli, kus ta õppis reisikorralduse ning turismijuhtimise eriala. Lisaks on ta läbinud kohalike omavalitsuste arendustöötajate arenguprogrammi.

Kristel Peeli sõnul oli otsus kandideerida paljuski tingitud soovist pakkuda osakonnale ja kogu Saaremaa kultuuri- ja spordivaldkonnale stabiilsust.

„Usun, et kõige alus on head suhted ja koostöö ning seda sooviksingi meie osakonna poolt pakkuda ja arendada,“ sõnas Peel.

Abivallavanem Helle Kahm selgitas, et ühiskonnas on seoses koroonakriisiga tehtud kultuuri- ja spordivaldkonnas keerulisi ja valusaid otsuseid, mistõttu saab uuel juhil olema tõsine väljakutse valdkonna eest seista, toetada oma inimesi ja kujundada Saaremaa valla kultuuri- ja spordielu võimalikult positiivseks ning eripalgeliseks.

"„Kultuuri ja spordi kureerimine vajab selget vaadet ja rahulikult tundlikku meelt. Kristel on vaieldamatult natuur, kes oskab ja tahab valdkonnas toimuvat arendada ning pakkuda meie suureliikmelisele rahvamajade, raamatukogude, spordikoolide ning klubide võrgustikule head partnerlust vallavalitsuse poolt.

Kristel Peel alustab osakonnajuhataja ametikohal 1. juulist. Kultuurinõuniku ametikohale kuulutatakse välja konkurss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles